Amurpaprikás
Hozzávalók
- 1,5 kg-nyi amurderék 1,5 kg-nyi amurderék
 - 5 dkg zsír 5 dkg zsír
 - egy nagy fej hagyma egy nagy fej hagyma
 - 2 zöldpaprika 2 zöldpaprika
 - 1 paradicsom 1 paradicsom
 - 1 pohár tejföl 1 pohár tejföl
 - paprika paprika
 - 4 dkg liszt 4 dkg liszt
 - só só
 
Elkészítés
A megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd galuskával tálalom.
Másolás
A link a vágólapra másolva!
