Csukafilé fűszeres vajjal
Hozzávalók
- 2 db csukafilé (600 g) 2 db csukafilé (600 g)
- 2 teáskanál só 2 teáskanál só
- a fűszeres vajhoz: 50 g vaj a fűszeres vajhoz: 50 g vaj
- 1 teáskanál csombor 1 teáskanál csombor
- 1 teáskanál tárkony 1 teáskanál tárkony
- 1 csokor petrezselyem 1 csokor petrezselyem
- 1 evőkanál száraz vermut 1 evőkanál száraz vermut
Elkészítés
Sózd be a csukafiléket. Keverd simára a vajat. A fűszereket törd össze mozsárban és a petrezselymet aprítsd fel. Keverd a vajba a fűszereket és a vermutot. Kend be a filéket a fűszeres vajjal a maradékot oszd el a tetején. Tedd a halakat egy kivajazott tálba és süsd 200 fokon 30 percig. Locsold meg a szafttal néha-néha. Szervírozd tört burgonyával és párolt zöldségekkel.
Másolás
A link a vágólapra másolva!