Ecetes pácolt márna
Hozzávalók
- Márna filék rántva kb. 600-800g Márna filék rántva kb. 600-800g
- 2-3 hagyma szeletekre vágva 2-3 hagyma szeletekre vágva
- babérlevél babérlevél
- egész fekete bors egész fekete bors
- mustármag mustármag
- ecet ecet
- olaj olaj
- cukor cukor
- ízlés szerint ízlés szerint
Elkészítés
A kirántott halszeleteket leszárítjuk majd a karikára vágott hagymával sorosan egy edényben, jénaiban egymásra rakjuk. A hal és hagymaszeletek közé rakunk babérlevelet és szórjunk borsot, mustármagot. A rétegelést hagymasorral fejezzük be.
Vízből, ecetből, cukorból ízlés szerint öntetet készítünk. Felforraljuk, majd ráöntjük a halra. Hideg helyen tároljuk 3-5 napig.
Ecetes hagymás burgonyasalátával tálaljuk.
Másolás
A link a vágólapra másolva!