Egészben sült keszeg kapros-fokhagymás vajjal
Hozzávalók
- 10 db keszeg kb. 250 g 10 db keszeg kb. 250 g
- vaj a sütéshez, 200 g vaj a fűszeres vajhoz vaj a sütéshez, 200 g vaj a fűszeres vajhoz
- 1 gerezd finomra vágott fokhagyma 1 gerezd finomra vágott fokhagyma
- 1/2 dl aprított kapor 1/2 dl aprított kapor
- kevés citromlé kevés citromlé
- só só
- fehér bors fehér bors
Elkészítés
Tisztítsd meg a keszeget, vágd le a fejét. Sózd be a halat majd süsd ki a vajon ropogósra. Borsozd és sózd meg ismét.
Keverd a vajat habosra, add hozzá a kaprot és a fokhagymát. Ízesítsd citromlével, sóval.
Tálald a sült keszeget a fűszeres vajjal és főtt burgonyával.
Másolás
A link a vágólapra másolva!