Frutti di mare

Hozzávalók

  • 1 hagyma 1 hagyma
  • 1-2 fokhagymagerezd 1-2 fokhagymagerezd
  • 1 evőkanál olíva olaj 1 evőkanál olíva olaj
  • 5 szardella 5 szardella
  • 1 teáskanál zsálya 1 teáskanál zsálya
  • 5 paradicsom 5 paradicsom
  • 450 g tenger gyümölcsei (mélyhűtött) 450 g tenger gyümölcsei (mélyhűtött)
  • spagetti spagetti

Elkészítés

A hagymát és a fokhagymát süsd meg az olajon. Add hozzá a szardellát, a zsályát, a fehérbort és hagyd egy pár percig párolódni. A paradicsomokat dobd forró vízbe, vedd ki, majd ha kihűlt hámozd meg.

Darabold fel, majd add hozzá kerékhez. Főzd egy pár percig. Óvatosan keverd hozzá a kiolvasztott tenger gyümölcseit. Főzd meg a tésztát az előírás szerint, majd add hozzá a keveréket és szórd meg aprított petrezselyemmel.