Gyors halfilé sütőben
Hozzávalók
- 1 db póréhagyma 1 db póréhagyma
- 100 g gomba 100 g gomba
- pl. csiperke pl. csiperke
- 1 evőkanál vaj 1 evőkanál vaj
- 400 g tengeri halfilé 400 g tengeri halfilé
- 1/2 citrom leve 1/2 citrom leve
- 1 dl víz 1 dl víz
- 3 teáskanál szárított tárkony 3 teáskanál szárított tárkony
- 3 evőkanál aprított kapor 3 evőkanál aprított kapor
- 1 teáskanál só 1 teáskanál só
- fehér bors fehér bors
- 2 dl tejföl 2 dl tejföl
- 2 dl reszelt sajt 2 dl reszelt sajt
Elkészítés
Kapcsold a sütőt 200 fokra. Szeleteld fel a póréhagymát és a gombát. A vajon süsd meg a gombát és a póréhagymát majd tedd egy tűzálló tálba. Tedd a halat a gombás keverékre. Facsard a citrom levét a halra és öntsd fel a vízzel. Szórd meg a tárkonnyal és a kaporral. Sózd, borsozd majd takard be a tejföllel. Szórd meg sajttal. Sütési idő 20-25 perc.
Tálald tört burgonyával és párolt cukorborsóval.
Másolás
A link a vágólapra másolva!