Halfrikadella
Hozzávalók
- 35-40 dkg főtt halhús 35-40 dkg főtt halhús
- ugyanennyi főtt burgonya ugyanennyi főtt burgonya
- 1 evőkanál vaj 1 evőkanál vaj
- 2 evőkanál vágott petrezselyem 2 evőkanál vágott petrezselyem
- só só
- bors bors
- egy felvert tojás egy felvert tojás
- olaj olaj
Elkészítés
A halhúst szétmorzsolom, a krumplit a vajjal átnyomom, majd az egészet elkeverem a tojással és a petrezselyemzölddel. Sózom, borsozom. Deszkán 10-12 felé osztom és fasírtokat formálok belőle. 1 órára hűtőbe teszem. Beolajozom a frikadellákat és olajozott rácson mindkét oldalukon szép pirosra grillezem őket.
Másolás
A link a vágólapra másolva!