Héjában sült burgonya rák- és kaviárszósszal

Hozzávalók

  • 4 db nagy sütnivaló burgonya 4 db nagy sütnivaló burgonya
  • 300g mélyhűtött rák 300g mélyhűtött rák
  • 50g kaviár 50g kaviár
  • 2dl tejföl 2dl tejföl
  • 1 teáskanál citromlé 1 teáskanál citromlé
  • 3 evőkanál finomra vágott metélőhagyma 3 evőkanál finomra vágott metélőhagyma
  • só só
  • bors bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot, csepegtesd le. Fogd az összes hozzávalót és keverd össze óvatosan. Sózd és borsozd.

Mosd meg alaposan a burgonyát, majd süsd meg héjában. Ha kész, vágj egy kereszt alakú nyílást a közepén és töltsd bele egy adag szószt. Díszítheted citromkarikával.