Héjában sült burgonya rák- és kaviárszósszal
Hozzávalók
- 4 db nagy sütnivaló burgonya 4 db nagy sütnivaló burgonya
- 300g mélyhűtött rák 300g mélyhűtött rák
- 50g kaviár 50g kaviár
- 2dl tejföl 2dl tejföl
- 1 teáskanál citromlé 1 teáskanál citromlé
- 3 evőkanál finomra vágott metélőhagyma 3 evőkanál finomra vágott metélőhagyma
- só só
- bors bors
Elkészítés
Olvaszd fel a rákot, csepegtesd le. Fogd az összes hozzávalót és keverd össze óvatosan. Sózd és borsozd.
Mosd meg alaposan a burgonyát, majd süsd meg héjában. Ha kész, vágj egy kereszt alakú nyílást a közepén és töltsd bele egy adag szószt. Díszítheted citromkarikával.
Másolás
A link a vágólapra másolva!