Lazac olasz paradicsomos mártással
Hozzávalók
- 4 lazacfilé ca 600 gr 4 lazacfilé ca 600 gr
- 3 evőkanál olívaolaj 3 evőkanál olívaolaj
- 4 érett paradicsom 4 érett paradicsom
- 1 lila hagyma szeletelve 1 lila hagyma szeletelve
- 20 db zöld olívabogyó 20 db zöld olívabogyó
- 1 db fokhagyma 1 db fokhagyma
- 1 csokor bazsalikom 1 csokor bazsalikom
- só só
- fehér bors fehér bors
Elkészítés
Sózd és borsozd a filéket majd süsd meg sütőben 150 fokon 15-18 percig.
Forrósítsd fel az olajat egy lábasban. Add hozzá a feldarabolt paradicsomot, lila hagymát, olajbogyót és hagyd főni néhány percig. Ízesítsd sóval, borssal és fokhagymával. Végül add hozzá a finomra vágott bazsalikomot is.
Szervírozd főtt tésztával, pl. tagliettével.
Másolás
A link a vágólapra másolva!