Lazac pestoval

Hozzávalók

  • 4 lazacfilé kb 600gr 4 lazacfilé kb 600gr
  • 1 kis üveg pesto 1 kis üveg pesto
  • 4 db répa vékonyan szeletelve 2,5 dl narancsjuice 4 db répa vékonyan szeletelve 2,5 dl narancsjuice
  • 1 hagyma vékonyan szeletelve 1 hagyma vékonyan szeletelve
  • 1 evőkanál vaj 1 evőkanál vaj
  • 1 db fokhagyma 1 db fokhagyma
  • só só
  • bors bors

Elkészítés

lazacTedd a halfiléket kivajazott tálba, kend be a tetejét pestóval. Süsd 150 fokon 15-18 percig.

Főzd a répát a narancs juicéban egy pár percig. Add hozzá a hagymát,fokhagymát. Főzd még néhány percig, majd tedd bele a vajat is. Sózd, borsozd.

Tálald a halat valamilyen főtt tésztával, például tagliettével és a répás szósszal.