Lazac pestoval
Hozzávalók
- 4 lazacfilé kb 600gr 4 lazacfilé kb 600gr
- 1 kis üveg pesto 1 kis üveg pesto
- 4 db répa vékonyan szeletelve 2,5 dl narancsjuice 4 db répa vékonyan szeletelve 2,5 dl narancsjuice
- 1 hagyma vékonyan szeletelve 1 hagyma vékonyan szeletelve
- 1 evőkanál vaj 1 evőkanál vaj
- 1 db fokhagyma 1 db fokhagyma
- só só
- bors bors
Elkészítés
Tedd a halfiléket kivajazott tálba, kend be a tetejét pestóval. Süsd 150 fokon 15-18 percig.
Főzd a répát a narancs juicéban egy pár percig. Add hozzá a hagymát,fokhagymát. Főzd még néhány percig, majd tedd bele a vajat is. Sózd, borsozd.
Tálald a halat valamilyen főtt tésztával, például tagliettével és a répás szósszal.
Másolás
A link a vágólapra másolva!