Lazacsaláta
Hozzávalók
- 1 fej jéghegysaláta 1 fej jéghegysaláta
- 8 levél más saláta (lollo rosso 8 levél más saláta (lollo rosso
- endivia saláta stb) endivia saláta stb)
- 20 db friss spenótlevél 20 db friss spenótlevél
- 2 db répa 2 db répa
- 8 db retek 8 db retek
- 8 szelet füstölt lazac 8 szelet füstölt lazac
Dresszing
- 1 1/2 dl tejföl
- 3-4 teáskanál citromlé
- finomra vágott kapor
- só
- fehér bors
- néhány csepp tabasco
Elkészítés
Mosd meg a saláta leveleket. Tépd össze a leveleket és rendezd 4 tányérra. Mosd meg és szeleteld fel a répát gyufaszál nagyságúakra. Mosd meg és szeleteld fel a retket is, majd helyezd a salátalevelekre a répával együtt. A lazacszeleteket is rakd a salátára. Készítsd el az öntetet és öntsd a salátára. Szervírozd bagettel!
Másolás
A link a vágólapra másolva!