Parmezános sült süllő
Hozzávalók
- 600 g halfilé 600 g halfilé
- 1 teáskanál só 1 teáskanál só
- 1 tojás 1 tojás
- 1 dl zsemlemorzsa 1 dl zsemlemorzsa
- néhány bazsalikomlevél néhány bazsalikomlevél
- 1 dl parmezán 1 dl parmezán
- vaj a sütéshez vaj a sütéshez
Elkészítés
Porciózd ki a halat és sózd meg. Verd fel a tojást egy mély tányérban. Keverd össze a zsemlemorzsát a parmezánnal. Panírozd a halszeleteket előbb a tojásban majd a zsemlemorzsában, majd süsd meg a vajon. Addig süsd amíg szép aranysárga színe nem lesz. Ha kész szórd meg felaprított bazsalikommal. Szervírozd sült burgonyával és salátával.
Másolás
A link a vágólapra másolva!