Petrezselymes csuka
Hozzávalók
- 1 kg csuka 1 kg csuka
- egészben egészben
- 1 evőkanál só 1 evőkanál só
- fél citrom leve fél citrom leve
- petrezselyem petrezselyem
- a sütéshez 3 evökanál vaj a sütéshez 3 evökanál vaj
- 1 doboz csiperke gomba konzerv (egész fejek) 1 doboz csiperke gomba konzerv (egész fejek)
- 2 dl tejszín 2 dl tejszín
Elkészítés
Tisztítsd meg a csukát majd dörzsöld be sóval és citrommal. Írdald be a halat és tegyél a résekbe petrezselymet. Tedd a halat kivajazott formába. Öntsd a gombát mellé levével együtt. 225 fokos sütőben süsd kb 30 percig. Locsolgasd a levével néha néha. Főtt burgonya illik mellé.
Másolás
A link a vágólapra másolva!