Ponty lengyelesen
Hozzávalók
- 50 dkg ponty 50 dkg ponty
- 1 fej vöröshagyma 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma 3 gerezd fokhagyma
- 1-1 db paprika és paradicsom 1-1 db paprika és paradicsom
- 1 babérlevél 1 babérlevél
- 1,5-2 dl fehérbor 1,5-2 dl fehérbor
- só só
- bors bors
Elkészítés
A sózott, borsozott halat az előtte már 20 percre beáztatott római tálba tesszük. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a felszeletelt paprikát, paradicsomot. Mellé rakjuk a babérlevelet is, leöntjük borral és a hideg sütőbe tesszük, 180C-on sütjük. Főtt krumplival tálaljuk.
Másolás
A link a vágólapra másolva!