Rakott lazac
Hozzávalók
- 10 db főtt burgonya 10 db főtt burgonya
- 2 db karikára vágott hagyma 2 db karikára vágott hagyma
- 200g pácolt lazac szelet 200g pácolt lazac szelet
- 4 tojás 4 tojás
- 4 dl tej 4 dl tej
- fehérbors fehérbors
- 1/2 dl kapor apróra vágva 1/2 dl kapor apróra vágva
- 4 evőkanál vaj 4 evőkanál vaj
Elkészítés
Kapcsold be a sütőt 200 fokra. Vajazz ki egy tűzálló tálat. A hagymát süsd puhára a vajon, a burgonyát vágd karikára. Rétegesen rakd a tálba a burgonyát, a hagymát és a lazacszeleteket.
Verd fel lazán a tojásokat a tejjel, majd borsozd meg. Keverd bele a kaprot majd, öntsd rá a rakottasra. Süsd a sütő közepén kb. 35 percig. Szervírozd salátával.
Másolás
A link a vágólapra másolva!