Rakott lazac

Hozzávalók

  • 10 db főtt burgonya 10 db főtt burgonya
  • 2 db karikára vágott hagyma 2 db karikára vágott hagyma
  • 200g pácolt lazac szelet 200g pácolt lazac szelet
  • 4 tojás 4 tojás
  • 4 dl tej 4 dl tej
  • fehérbors fehérbors
  • 1/2 dl kapor apróra vágva 1/2 dl kapor apróra vágva
  • 4 evőkanál vaj 4 evőkanál vaj

Elkészítés

Kapcsold be a sütőt 200 fokra. Vajazz ki egy tűzálló tálat. A hagymát süsd puhára a vajon, a burgonyát vágd karikára. Rétegesen rakd a tálba a burgonyát, a hagymát és a lazacszeleteket.

Verd fel lazán a tojásokat a tejjel, majd borsozd meg. Keverd bele a kaprot majd, öntsd rá a rakottasra. Süsd a sütő közepén kb. 35 percig. Szervírozd salátával.