Spagetti rákkal, paradicsommal és kecskesajttal

Hozzávalók

  • 200 g mélyhűtött rák 200 g mélyhűtött rák
  • 150 g kecskesajt 150 g kecskesajt
  • 2 fokhagymagerezd 2 fokhagymagerezd
  • 200 g koktélparadicsom 200 g koktélparadicsom
  • 300 g spagetti 300 g spagetti
  • 0,75 dl olíva olaj 0,75 dl olíva olaj
  • 2 dl friss zöldfűszer (petrezselyem 2 dl friss zöldfűszer (petrezselyem
  • metélőhagyma) metélőhagyma)
  • 1/2 dl fenyőmag 1/2 dl fenyőmag
  • só só
  • bors bors

Elkészítés

Olvaszd fel a rákot. A kecskesajtot morzsold szét és tedd félre. Pucold meg a fokhagymát, majd vágd apróra. A paradicsomokat vágd félbe. Főzd meg a tésztát sós vízben. Süsd a fokhagymát alacsony hőfokon az olíva olajon kb. 2 percig. Add hozzá a paradicsomot és a zöldfűszereket. Önts hozzá kb. 1 dl vizet a tészta főzővizéből és főzd össze.

Ha kész, keverd össze a szószt a tésztával, sózd, borsozd meg ízlés szerint majd szórd meg a rákkal a kecskesajttal és a fenyőmaggal.