Spagetti rákkal, paradicsommal és kecskesajttal
Hozzávalók
- 200 g mélyhűtött rák 200 g mélyhűtött rák
- 150 g kecskesajt 150 g kecskesajt
- 2 fokhagymagerezd 2 fokhagymagerezd
- 200 g koktélparadicsom 200 g koktélparadicsom
- 300 g spagetti 300 g spagetti
- 0,75 dl olíva olaj 0,75 dl olíva olaj
- 2 dl friss zöldfűszer (petrezselyem 2 dl friss zöldfűszer (petrezselyem
- metélőhagyma) metélőhagyma)
- 1/2 dl fenyőmag 1/2 dl fenyőmag
- só só
- bors bors
Elkészítés
Olvaszd fel a rákot. A kecskesajtot morzsold szét és tedd félre. Pucold meg a fokhagymát, majd vágd apróra. A paradicsomokat vágd félbe. Főzd meg a tésztát sós vízben. Süsd a fokhagymát alacsony hőfokon az olíva olajon kb. 2 percig. Add hozzá a paradicsomot és a zöldfűszereket. Önts hozzá kb. 1 dl vizet a tészta főzővizéből és főzd össze.
Ha kész, keverd össze a szószt a tésztával, sózd, borsozd meg ízlés szerint majd szórd meg a rákkal a kecskesajttal és a fenyőmaggal.
Másolás
A link a vágólapra másolva!