Süllő pikáns szószban
Hozzávalók
- 600 g süllő filé 600 g süllő filé
- 1 teáskanál só 1 teáskanál só
- 3 evőkanál liszt 3 evőkanál liszt
- 1 felvert tojás 1 felvert tojás
- 3 evőkanál zsemlemorzsa 3 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 evőkanál margarin 1 evőkanál margarin
- 50 g szardella filé 50 g szardella filé
- 1,5 dl főzőtejszín 1,5 dl főzőtejszín
- bors bors
Elkészítés
Sózd be a filéket. Panírozd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába. Süsd meg a halakat aranysárgára a margarinba. Tedd félre, de tartsd melegen.
A szardellafiléket tedd a serpenyőbe, amiben a halat sütötted ki. Öntsd fel tejszínnel és főzd egy pár percig. Sózd, borsozd.
Szervírozd a halat a szósszal és főtt burgonyával.
Másolás
A link a vágólapra másolva!