Tengeri halfilé paradicsommal és spárgával
Hozzávalók
- 4 db halfilé 4 db halfilé
- 2 paradicsom 2 paradicsom
- 2 hagyma 2 hagyma
- egy citrom leve és reszelt héja egy citrom leve és reszelt héja
- 8 szál spárga 8 szál spárga
- só só
- bors bors
- petrezselyem petrezselyem
- olíva olaj olíva olaj
- vaj vaj
Elkészítés
Kapcsold a sütőt 200 fokra. Készíts elő négy db fóliát és tegyél mindegyikbe egy kis vajat és egy kis olíva olajat. Szórj egy kis sót és borsot a fóliára, majd helyezd a halszeleteket a fóliába.
Szórd meg aprított petrezselyemmel, a szeletekre vágott hagymával és a reszelt citrom héjával. Végül tedd rá a paradicsomszeleteket és a spárgát. Locsold meg a citrom levével, majd takard be a fóliával a halszeleteket. Tedd egy tűzálló tálra a halakat és süsd kb. 20-25 percig.
Tálald főtt burgonyával vagy főtt rizzsel.
Másolás
A link a vágólapra másolva!