Tengeri halfilé paradicsommal és spárgával

Hozzávalók

  • 4 db halfilé 4 db halfilé
  • 2 paradicsom 2 paradicsom
  • 2 hagyma 2 hagyma
  • egy citrom leve és reszelt héja egy citrom leve és reszelt héja
  • 8 szál spárga 8 szál spárga
  • só só
  • bors bors
  • petrezselyem petrezselyem
  • olíva olaj olíva olaj
  • vaj vaj

Elkészítés

Kapcsold a sütőt 200 fokra. Készíts elő négy db fóliát és tegyél mindegyikbe egy kis vajat és egy kis olíva olajat. Szórj egy kis sót és borsot a fóliára, majd helyezd a halszeleteket a fóliába.

Szórd meg aprított petrezselyemmel, a szeletekre vágott hagymával és a reszelt citrom héjával. Végül tedd rá a paradicsomszeleteket és a spárgát. Locsold meg a citrom levével, majd takard be a fóliával a halszeleteket. Tedd egy tűzálló tálra a halakat és süsd kb. 20-25 percig.

Tálald főtt burgonyával vagy főtt rizzsel.