Tonhalsaláta

Hozzávalók

  • 6 egészben főtt és kihűlt burgonya 6 egészben főtt és kihűlt burgonya
  • 3 főtt kemény tojás 3 főtt kemény tojás
  • ½ jégsaláta ½ jégsaláta
  • 100 g fagyasztott haricots verts (zöldbab) 100 g fagyasztott haricots verts (zöldbab)
  • 1 tonhalkonzerv olajban 1 tonhalkonzerv olajban
  • ½ lilahagyma ½ lilahagyma
  • 10 db piros retek 10 db piros retek
  • 15-20 db zöld olajbogyó 15-20 db zöld olajbogyó

Elkészítés

A megpucolt burgonyát darabold és a tojást is szeleteld fel. Tépd össze a salátát majd szeleteld fel a hagymát. Főzd meg a babot, hagyd kihűlni. Tedd az összes hozzávalót egy nagy tálba és óvatosan keverd össze.