Tonhalsaláta
Hozzávalók
- 6 egészben főtt és kihűlt burgonya 6 egészben főtt és kihűlt burgonya
- 3 főtt kemény tojás 3 főtt kemény tojás
- ½ jégsaláta ½ jégsaláta
- 100 g fagyasztott haricots verts (zöldbab) 100 g fagyasztott haricots verts (zöldbab)
- 1 tonhalkonzerv olajban 1 tonhalkonzerv olajban
- ½ lilahagyma ½ lilahagyma
- 10 db piros retek 10 db piros retek
- 15-20 db zöld olajbogyó 15-20 db zöld olajbogyó
Elkészítés
A megpucolt burgonyát darabold és a tojást is szeleteld fel. Tépd össze a salátát majd szeleteld fel a hagymát. Főzd meg a babot, hagyd kihűlni. Tedd az összes hozzávalót egy nagy tálba és óvatosan keverd össze.
Másolás
A link a vágólapra másolva!