Sült angolna kapribogyóval és gyöngyhagymával
Hozzávalók
- 1 kg angolna 1 kg angolna
- 2 teáskanál só 2 teáskanál só
- 1 tojás 1 tojás
- 1 dl zsemlemorzsa 1 dl zsemlemorzsa
- 2 evőkanál vaj 2 evőkanál vaj
- 2 evőkanál kapribogyó 2 evőkanál kapribogyó
- 1 dl gyöngyhagyma 1 dl gyöngyhagyma
- 1 dl finomra vágott petrezselyem 1 dl finomra vágott petrezselyem
- 1 db citrom 1 db citrom
Elkészítés
Vágd fel a halat 7-8 cm-es darabokra, majd sózd be. Panírozd felvert tojásba majd zsemlemorzsába. A vajon süsd meg a halat majd tedd félre. Vajon süsd össze a kaprit a gyöngyhagymát és a petrezselymet, majd terítsd rá a halra. Tegyél a hal mellé citromgerezdeket és tálald főtt burgonyával.
Másolás
A link a vágólapra másolva!