Sült angolna kapribogyóval és gyöngyhagymával

Hozzávalók

  • 1 kg angolna 1 kg angolna
  • 2 teáskanál só 2 teáskanál só
  • 1 tojás 1 tojás
  • 1 dl zsemlemorzsa 1 dl zsemlemorzsa
  • 2 evőkanál vaj 2 evőkanál vaj
  • 2 evőkanál kapribogyó 2 evőkanál kapribogyó
  • 1 dl gyöngyhagyma 1 dl gyöngyhagyma
  • 1 dl finomra vágott petrezselyem 1 dl finomra vágott petrezselyem
  • 1 db citrom 1 db citrom

Elkészítés

Vágd fel a halat 7-8 cm-es darabokra, majd sózd be. Panírozd felvert tojásba majd zsemlemorzsába. A vajon süsd meg a halat majd tedd félre. Vajon süsd össze a kaprit a gyöngyhagymát és a petrezselymet, majd terítsd rá a halra. Tegyél a hal mellé citromgerezdeket és tálald főtt burgonyával.