Halpaprikás pontyból
Hozzávalók
- 60 dkg filézett ponty 60 dkg filézett ponty
- egy fej vöröshagyma egy fej vöröshagyma
- 10 dkg füstölt szalonna 10 dkg füstölt szalonna
- pirosparika pirosparika
- só só
- zöldpaprika zöldpaprika
- paradicsom paradicsom
- 15 dkg gomba 15 dkg gomba
- tejföl tejföl
- egy halászlékocka egy halászlékocka
- erőspaprika ízlés szerint erőspaprika ízlés szerint
Elkészítés
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre főzzük. Végül ízlés szerint erős paprikával ízesítjük.
Másolás
A link a vágólapra másolva!