Halpaprikás pontyból
Hozzávalók
- 60 dkg filézett ponty 60 dkg filézett ponty
 - egy fej vöröshagyma egy fej vöröshagyma
 - 10 dkg füstölt szalonna 10 dkg füstölt szalonna
 - pirosparika pirosparika
 - só só
 - zöldpaprika zöldpaprika
 - paradicsom paradicsom
 - 15 dkg gomba 15 dkg gomba
 - tejföl tejföl
 - egy halászlékocka egy halászlékocka
 - erőspaprika ízlés szerint erőspaprika ízlés szerint
 
Elkészítés
A füstölt szalonnát kockákra vágva kiolvasztjuk és benne a finomra vágott vöröshagymát világossárgára pároljuk. Utána beletesszük a szeletekre vágott gombát, majd pirospaprikával megszórjuk és a zöldpaprikát, paradicsomot felvágva hozzáadjuk. Ezután a csíkokra vágott haléfiléket beletesszük és kevés halászlével (kevés vízzel) felengedjük. Sózzuk, majd tetszés szerint tejföl hozzáadásával készre főzzük. Végül ízlés szerint erős paprikával ízesítjük.
Másolás
A link a vágólapra másolva!
